Over ons

Camping Stavenisse is een gezellige familiecamping die gerund wordt door de Familie Menheere – Van de Sanden. De camping zit al 3 generaties en meer dan 50 jaar in de familie.

 

Jan en Rietje hebben in 1969 de camping gekocht van de toenmalige eigenaar. Ze belden de toenmalige eigenaar omdat ze een plekje op de camping wilden. Toevallig had er net een advertentie in het Brabants nieuwsblad gestaan dat de camping te huur was. De eigenaar vroeg dus of ze een plekje wilde of heel de camping wilde huren. Jan had hier wel oren naar en is er zo mee begonnen.

In die tijd was het nog heel primitief. Er stonden 2 stacaravans en een paar houten hutjes. Er was geen stroom of gas, Op de camping was een aggregaat en als Jan naar bed ging dan ging de aggregaat uit en was er geen stroom meer voor de gasten.

 

Door de jaren heen is de camping steeds verder uitgegroeid en in de jaren 90 heeft de oudste dochter van Jan en Rietje (Thea) de camping overgenomen samen met haar man Kees en zijn zus Anja. Na meerder uitbreidingen en de aanleg van een bungalowpark met 32 twee ondereen kap woningen is het uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is.

 

Een aantal jaar geleden is de zoon van Kees en Thea (Mike) in het bedrijf gestapt om het bedrijf voort te zetten in de toekomst. Met de nieuwe generatie erbij zijn er weer nieuwe visies en ideeën om de camping toekomstbestendig te houden.