Voorzieningen

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Voorzieningen

Zwembad(en)

Voor de allerkleinste is er een speciaal kleuterzwembad van 6 X 6 meter, en verwarmd 40 cm diep. Dit zwembad is gescheiden van het nabijgelegen ‘diepere’ bad. Het zwembad is vanaf juni dagelijks geopend. Vanaf het terras kunt u uw kroost in de gaten houden. Bovendien is er beperkt toezicht aanwezig.

Hap & Tap

In ons sfeervolle restaurant is het gezellig vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. We serveren huisgemaakte streekgerechten van de kaart.

Tijdens het seizoen vinden hier gezellige Bingo, kaart en dansavonden plaats.

Cafetaria

In onze cafetaria bieden wij u een uitgebreid assortiment. U kunt deze nuttigen op het terras, in de kantine of meenemen naar uw eigen stekje. Ook kunt u een keuze maken uit onze kleine kaart voor een complete maaltijd, geserveerd in onze kantine.

Terras

Vanaf het terras heeft u vrij zicht op het zwembad. Hier kunt u genieten onder het genot van een hapje en drankje, terwijl uw kinderen in het zwembad spelen.

Campingwinkel

In het hoogseizoen kunt u iedere ochtend vers brood kopen in de campingwinkel. In het voorseizoen zijn de openingstijden beperkt.

Internet

Op heel de camping kunt u via WIFI draadloos internetten.

Sanitair

Het sanitair bestaat uit 3 moderne sanitairgebouwen met warme douches, familiedouche, wastafels en toiletten. De was kunt u doen in één van onze wasmachines. Uiteraard is er ook een droger beschikbaar.

Uw verblijf op Camping Stavenisse

Ontstressen. Even helemaal tot rust komen. Dat kan op het uiterste puntje van het eiland Tholen op familiecamping Stavenisse. De camping ligt direct aan de Oosterschelde; dat behoort tot een van de schoonste wateren van Europa.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

reserveren