VASTE STAANPLAATS CAMPING ZEELAND

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Vaste staanplaats camping Zeeland

Voor een vaste staanplaats op een camping in Zeeland bent u bij Camping Stavenisse aan het juiste adres. Ook voor u hebben wij ongetwijfeld een staanplaats te huur die aan al uw wensen voldoet. U vindt onze camping op het uiterste puntje van het eiland Tholen. Met een vaste staanplaats bij onze camping kunt u het hele jaar door vakantie vieren in Zeeland. Camping Stavenisse is namelijk het hele jaar door geopend. Huur een staanplaats om bij ons te komen ontstressen wanneer u dat wilt.

Vaste staanplaats op een camping met moderne voorzieningen in Zeeland

Als u ervoor kiest om een vaste staanplaats te huren op onze camping in Zeeland kunt u gebruikmaken van diverse moderne voorzieningen. In de kantine van Camping Stavenisse kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een hapje en een drankje. In het hoogseizoen vinden in de kantine ook dans-, kaart- en bingoavonden plaats. Heeft u zin in frietje? Dan biedt onze cafetaria uitkomst. Daarnaast hebben we twee zwembaden waar u zowel met jonge als met oudere kinderen heerlijk kunt zwemmen.

Staanplaats met verschillende faciliteiten te huur

Een staanplaats die te huur is bij Camping Stavenisse beschikt over verschillende faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan water, gas, elektra (10, 16 en 15 Ampère), riolering, draadloos internet en centrale antenne. De jaarplaatsen zijn autovrij, maar u kunt uw auto parkeren op een parkeerplaats vlakbij uw stacaravan. Bij onze camping in Zeeland kunt u kiezen voor een vaste staanplaats van 120 m² tot 300 m².

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een vaste staanplaats die te huur staat bij een camping in Zeeland? Dan zijn wij u graag van dienst! Voor meer informatie over Camping Stavenisse kunt u contact met ons opnemen door even te bellen naar 0166-692535.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren