Standplaats Zeeland

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Standplaats Zeeland

Een vaste standplaats huren doe je in Zeeland bij Camping Stavenisse. Wij zijn een gezellige familiecamping op het uiterste puntje van het eiland Tholen. Aan de Oosterschelde kunt u bij ons uitstekend terecht om even helemaal tot rust te komen. Onze camping biedt plaats aan 170 vaste plaatsen en 50 toeristische plaatsen. Naast de huur van een vaste standplaats voor een jaar heeft u bij ons in Zeeland ook de mogelijkheid om voor een midweek of weekend een Comfort Trekkershut of luxe chalet te huren.

Standplaats huren bij Camping Stavenisse in Zeeland

Een standplaats op Camping Stavenisse biedt u de mogelijkheid om te komen ontstressen in Zeeland wanneer u dat wilt. Wij zijn namelijk het hele jaar door geopend. Onze camping beschikt over diverse voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder:

  • 2 zwembaden: van 40 cm diep en van 90 cm diep;
  • Een gezellige kantine waar u in een fijne atmosfeer kunt genieten van een hapje en een drankje;
  • Een terras met uitzicht op het zwembad.

Daarnaast hebben we ook twee moderne sanitairgebouwen. Daar kunt u naar het toilet, douchen en de was doen. Wilt u meer informatie over het huren van een standplaats op Camping Stavenisse in Zeeland? Neem dan via 0166-692535telefonisch contact met ons op of reserveer direct online.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren