Standplaats Mobilhome

Vaste staanplaats

Z

Gezellige familiecamping

Moderne voorzieningen

Standplaats mobilhome

Bent u op zoek naar een standplaats voor uw mobilhome in de provincie Zeeland? Dan kunt u uitstekend terecht bij Camping Stavenisse. De camping is gelegen op het eiland Tholen en is vanuit België eenvoudig bereikbaar. In de omgeving van de camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Op de binnenwegen is doorgaans weinig autoverkeer aanwezig, zodat u in alle rust de flora en fauna van Zeeland kunt ontdekken. Ook watersportliefhebbers zitten helemaal goed met een mobilhome standplaats op Camping Stavenisse in Tholen.

Standplaats voor een mobilhome huren bij Camping Stavenisse

Camping Stavenisse biedt plaats aan 170 vaste standplaatsen. De standplaats voor een mobilhome kunt u huren voor een jaar. De oppervlakte van deze jaarplaatsen varieert van 120 tot 300 vierkante meter. De plaatsen zijn autovrij en u parkeert uw auto op een nabijgelegen parkeerplek. Verder zijn alle standplaatsen uitgerust met centrale antenne, draadloos internet, water, gas, riolering en elektra. Op het campingterrein kunt u gebruikmaken van voorzieningen als een restaurant, cafetaria en twee zwembaden.

Interesse? Neem contact op!

Omdat wij het hele jaar door geopend zijn, kunt u vakantie vieren in Zeeland wanneer u dat wilt. Heeft u interesse in een standplaats voor uw mobilhome op Camping Stavenisse? Of wilt u meer weten over de voorzieningen op de camping? Neem dan via 0166-692535 telefonisch contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren