Staanplaatsen voor mobilhomes

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Staanplaatsen voor mobilhomes

Camping Stavenisse in Zeeland biedt plaats aan 170 vaste staanplaatsen voor mobilhomes. De oppervlakte van de staanplaats voor uw mobilhome kiest u zelf. Onze staanplaatsen voor een mobilhome hebben een oppervlakte van 120 tot 300 vierkante meter. Een vaste staanplaats huurt u bij ons voor een jaar. Camping Stavenisse is het hele jaar door geopend, zodat u ook in de winter en de herfst bij ons terechtkunt. Met een staanplaats voor uw mobilhome kunt u naar onze camping in Zeeland komen wanneer u dat wilt.

Modern uitgeruste staanplaatsen voor mobilhomes

De staanplaatsen voor mobilhomes op onze camping zijn allemaal uitgerust met gas, centrale antenne, water, draadloos internet, riolering en elektra. Verder heeft u met een mobilhome staanplaats ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze moderne voorzieningen, zoals:

  • Twee sanitairgebouwen: hier kunt u naar het toilet, douchen en de was doen;
  • Een kantine: hier kunt u in een gezellige ambiance genieten van huisgemaakte streekgerechten;
  • Twee zwembaden: hier kunt u met jonge en oudere kinderen heerlijk zwemmen.

Vlakbij de mobilhome staanplaatsen kunt u in het hoogseizoen in onze campingwinkel iedere ochtend verse broodjes halen.

Mobilhome staanplaatsen als uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken

De mobilhome staanplaatsen op Camping Stavenisse zijn een ideale uitvalsbasis om de flora en fauna van Zeeland te ontdekken. Ons campingterrein bevindt zich op het uiterste puntje van het eiland Tholen en de camping is gelegen aan de Oosterschelde. Geniet van de prachtige natuur tijdens een mooie fietstocht of aanschouw de wonderschone onderwaterwereld door in de buurt van Tholen te gaan duiken. Voor liefhebbers van watersport en natuur is een mobilhome staanplaats op Camping Stavenisse zeer geschikt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van de staanplaatsen voor mobilhomes op Camping Stavenisse? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van mobilhome staanplaatsen? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0166-692535.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren