Staanplaats stacaravan Zeeland

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Staanplaats stacaravan Zeeland

Een staanplaats voor uw stacaravan kunt u voor een jaar huren bij Camping Stavenisse in Zeeland. Onze familiecamping is gelegen aan de Oosterschelde op het uiterste puntje van Tholen. Liefhebbers van watersport en natuur zijn bij ons helemaal op de juiste plek. Onze camping beschikt over diverse moderne voorzieningen als een kantine, cafetaria, twee zwembaden en twee sanitairgebouwen. Daar kunt u gebruik van maken als u besluit om bij ons in Zeeland een staanplaats voor uw stacaravan te huren.

Staanplaats voor een stacaravan op Camping Stavenisse in Zeeland

Door een staanplaats voor een stacaravan te huren bij Camping Stavenisse, kunt u het hele jaar door vakantie vieren in Zeeland. Ook in de winter en de herfst zijn wij geopend. Al onze staanplaatsen zijn uitgerust met draadloos internet, centrale antenne, gas, water, riolering en elektra (10, 16 en 25 Ampère). De staanplaats is autovrij, maar u kunt uw auto eenvoudig parkeren op een nabij gelegen parkeerplek. Bij onze camping Zeeland kunt u kiezen voor een stacaravan standplaats van 120 m² tot 300 m² groot. Twijfelt u over de meest geschikte jaarplaats voor uw stacaravan? Dan kunt u voor advies terecht bij onze medewerkers.

Neem contact op!

Wilt u een staanplaats voor uw stacaravan huren op Camping Stavenisse in Zeeland? Of heeft u vragen over de voorzieningen op de camping? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0166-692535.

Standplaats huren bij Camping Stavenisse in Zeeland

Een standplaats op Camping Stavenisse biedt u de mogelijkheid om te komen ontstressen in Zeeland wanneer u dat wilt. Wij zijn namelijk het hele jaar door geopend. Onze camping beschikt over diverse voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, waaronder:

  • 2 zwembaden: van 40 cm diep en van 90 cm diep;
  • Een gezellige kantine waar u in een fijne atmosfeer kunt genieten van een hapje en een drankje;
  • Een terras met uitzicht op het zwembad.

Daarnaast hebben we ook twee moderne sanitairgebouwen. Daar kunt u naar het toilet, douchen en de was doen. Wilt u meer informatie over het huren van een standplaats op Camping Stavenisse in Zeeland? Neem dan via 0166-692535 telefonisch contact met ons op of reserveer direct online.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren