Recreatieteam

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Recreatieteam

Camping Stavenisse organiseert het hele seizoen activiteiten voor jong en oud.

Het recreatieteam staat in de zomer ieder jaar weer garant voor veel plezier; playbackshows, bingoavonden, droppings, barbecues en een discoavond. Bovendien staat in het hoogseizoen het Dabar Team klaar met verschillende acts. Dit is een vereniging van vrijwilligers met een christelijke geloofsovertuiging. Zij verweven hun activiteiten met Bijbelse verhalen.


Hallo!!

Wat leuk dat jullie op bezoek zijn aan de Oosterschelde. Mijn naam is Sem en ik woon hier in dit prachtige gebied. Eerst woonde ik alleen in het water en op de strandjes maar sinds kort heb ik ook de leuke campings op het land ontdekt.

Op deze campings heb ik inmiddels al veel vrienden gemaakt. Niet alleen de vele gezellige kinderen maar ook de andere dieren die er leven. Ik voel me al helemaal thuis bij de Oosterschelde Campings en je zult me dan ook zeer regelmatig zien.

En wanneer ik er niet ben, dan ben ik waarschijnlijk op bezoek bij mijn familie. Dan ga ik graag met ze zonnen op de strandjes. In het water speel ik graag met mijn buurjongens, de bruinvissen!

Kom je me tegen op een van de Oosterschelde Campings, wil je me dan helpen? Ik wil namelijk wereldberoemd worden en dat kan wanneer jullie allemaal met me op de foto gaan!

Wie weet tot snel!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

reserveren