Jaarplaats stacaravan

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Jaarplaats stacaravan

Als u een jaarplaats zoekt voor uw stacaravan, dan kunt u uitstekend terecht bij Camping Stavenisse in Zeeland. Onze gezellige familiecamping ligt direct aan de Oosterschelde en dat is een van de schoonste wateren van Europa. Het terrein voor de jaarplaats van uw caravan vindt u op het uiterste puntje van het eiland Tholen. Zodoende kunt u in de nabije omgeving van onze camping watersporten beoefenen, over het strand wandelen en zwemmen in natuurwater.

Jaarplaats voor een stacaravan op Camping Stavenisse in Zeeland

Een jaarplaats voor een stacaravan op onze camping is 120 tot 300 vierkante meter groot. Kies de jaarplaats op Camping Stavenisse die het beste bij uw stacaravan past! Als u twijfelt over de meest geschikte jaarplaats voor uw stacaravan, helpen onze medewerkers u graag. Iedere vaste plaats op onze camping beschikt over elektra (10, 16 en 25 Ampère), gas, water, riolering, draadloos internet en centrale antenne. Alle jaarplaatsen zijn autovrij. Uw auto parkeert u op een nabij gelegen parkeerplaats.

Nieuwe of gebruikte stacaravan aanschaffen

Met een stacaravan op een jaarplaats van Camping Stavenisse kunt u bij ons langskomen wanneer u dat wilt. Wij zijn namelijk het hele jaar door open. Heeft u nog geen stacaravan, maar bent u wel van plan om er een aan te schaffen? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. Bij ons kunt u kiezen voor nieuwe en gebruikte stacaravans van topmerken als Atlas, Evolution en Ultimate.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een stacaravan jaarplaats bij onze camping in Zeeland? Of wilt u meer informatie over de voorzieningen van Camping Stavenisse? Neem dan via 0166-692535 telefonisch contact met ons op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren