Jaarplaats caravan

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Jaarplaats caravan

Met een jaarplaats voor uw caravan op Camping Stavenisse kunt u het hele jaar door op vakantie in Zeeland. Onze camping is gelegen aan de Oosterschelde op het eiland Tholen. Zodoende kunt u in de omgeving van onze camping heerlijk wandelen en fietsen. Langs de doorgaande wegen liggen vrijwel overal goede fietspaden en op de binnenwegen is doorgaans weinig autoverkeer aanwezig. U kunt er ook voor kiezen om te gaan duiken en de onderwaterwereld van de Oosterschelde te ontdekken. Een caravan jaarplaats op Camping Stavenisse is dus ideaal voor liefhebbers van flora en fauna.

Jaarplaats voor een caravan op Camping Stavenisse in Zeeland

De 170 vaste jaarplaatsen van onze camping zijn bestemd voor stacaravans. Ook u vindt voor uw caravan ongetwijfeld een jaarplaats die aan al uw wensen voldoet. De grootte van onze standplaatsen varieert van 120 m² tot 300 m². Daarnaast zijn alle jaarplaatsen autovrij. U parkeert uw auto op een centrale parkeerplaats vlakbij uw caravan. Omdat de vaste plaatsen beschikken over water, gas, elektra (10, 16 en 25 Ampère), riolering, centrale antenne en draadloos internet zal het u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf op Camping Stavenisse.

Meer weten over de camping?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een caravan jaarplaats? Of wilt u meer weten over de diverse voorzieningen op onze camping? Neem dan contact op met de medewerkers van Camping Stavenisse door even te bellen naar 0166-692535.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren