Jaarplaats Camping Zeeland

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Jaarplaats camping Zeeland

Bent u op zoek naar een vaste jaarplaats op een camping in Zeeland? Dan kunt u uitstekend terecht bij Camping Stavenisse. Onze gezellige familiecamping is gelegen aan de Oosterschelde op het uiterste puntje van het eiland Tholen. De rustige omgeving is uitermate geschikt om even helemaal te ontstressen. Onze camping in Zeeland biedt plaats aan 170 vaste jaarplaatsen en 50 toeristische plaatsen. Naast de huur van een jaarplaats heeft u bij onze camping ook de optie om voor een weekend of midweek een luxe chalet of Comfort Trekkershut te boeken.

Ruime jaarplaatsen op een camping in Zeeland

Als u ervoor kiest om een jaarplaats te huren op onze camping, kunt u bij ons op bezoek komen wanneer u dat wilt. Camping Stavenisse is namelijk het hele jaar door geopend. De jaarplaatsen van onze camping in Zeeland hebben een oppervlakte van 120 m² tot 300 m². Uw auto kunt u parkeren op een centrale parkeerplaats vlakbij uw stacaravan. Een vaste camping jaarplaats beschikt over gas, water, riolering, elektra (10, 16 en 25 Ampère), centrale antenne en draadloos internet. Tijdens uw verblijf op een van de jaarplaatsen van onze camping in Zeeland zal het u aan niets ontbreken.

Geniet van diverse voorzieningen met een jaarplaats op een camping in Zeeland

Tijdens de huur van een jaarplaats bij Camping Stavenisse in Zeeland kunt u gebruikmaken van verschillende voorzieningen, zoals:

  • Een sfeervolle kantine waar u in een gezellige atmosfeer een hapje en een drankje kunt nuttigen;
  • Een cafetaria met een ruim assortiment;
  • Twee zwembaden: een speciaal kleuterzwembad van 40 cm diep en een nabijgelegen bad van 90 cm diep.

Daarnaast vindt u nabij uw jaarplaats op onze camping in Zeeland ook twee moderne sanitairgebouwen met douches, toiletten, wastafels, wasmachines en een droger.

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in het huren van een jaarplaats bij Camping Stavenisse? Of heeft u nog vragen over de huur van een de jaarplaatsen van onze camping in Zeeland? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0166-692535. Het is ook mogelijk om online te reserveren.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren