Caravans Plaats Huren

Direct aan de Oosterschelde

Z

Gezellige familiecamping

sfeervolle horecagelegenheid

Caravan staanplaats te huur

Zoekt u een vaste staanplaats voor een caravan waar u het hele jaar terechtkunt? Camping Stavenisse heeft ook voor u een caravan staanplaats te huur waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Onze familiecamping biedt plaats aan 170 vaste staanplaatsen die bestemd zijn voor stacaravans. Met uw caravan kunt u een jaar lang gebruikmaken van een vaste staanplaats. Omdat wij het hele jaar door geopend zijn, kunt u bij ons komen recreëren wanneer u dat wilt. Ook in de herfst en de winter kunt u bij ons in Zeeland even helemaal tot rust komen.

Vaste staanplaats voor uw caravan op het Zeeuwse eiland Tholen

Camping Stavenisse is gelegen aan de Oosterschelde op het eiland Tholen. Een staanplaats voor uw caravan op onze camping is een ideale uitvalsbasis om in de weide omgeving van de prachtige natuur te genieten. Ontdek de flora en fauna van Zeeland tijdens een fiets- of wandeltocht. In de buurt van Tholen kunt u ook uitstekend duiken en de adembenemende onderwaterwereld aanschouwen. U zult ongetwijfeld zeeanjeliers, zeeslakken en kreeften zien. Bent u een watersport- of natuurliefhebber? Dan kiest u voor een vaste caravan staanplaats die te huur staat bij Camping Stavenisse.

Caravan staanplaats met moderne faciliteiten te huur

De caravan staanplaats die te huur staat bij Camping Stavenisse is uitgerust met water, gas, centrale antenne, draadloos internet, elektra (10, 16 en 25 Ampère) en riolering. Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse voorzieningen als u met uw caravan op een vaste staanplaats van onze camping staat. Ga heerlijk zwemmen in een van onze zwembaden, neem een hapje en een drankje in onze kantine of doe uw was in een van de twee sanitairgebouwen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een caravan staanplaats die bij ons te huur is? Of wilt u meer weten over een vaste staanplaats voor uw caravan bij Camping Stavenisse? Neem dan via 0166-692535 contact op met onze medewerkers.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren