Camping Oosterschelde

Vaste staanplaats

Z

Gezellige familiecamping

Moderne voorzieningen

Camping Oosterschelde

Nog op zoek naar een leuke camping in de omgeving van Tholen aan de Oosterschelde waar je ook heerlijk kunt duiken? Reserveer dan een plaatsje op Camping Stavenisse. In deze prachtige omgeving hebben wij verschillende vaste en toeristische kampeerplekken beschikbaar. De vele voorzieningen maken Camping Stavenisse aan de Oosterschelde ook een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. De omgeving van de camping, het eiland Tholen, biedt een ruim aanbod aan verschillende activiteiten zoals fietsen, wandelen, windsurfen en zelfs duiken. Reserveren kunt u doen via onze website en bij vragen staan wij u uiteraard graag telefonisch te woord.

Duiken bij camping Stavenisse aan de Oosterschelde

Veel mensen denken dat je alleen mooi kunt duiken op exotische bestemmingen. Koraalriffen en dergelijke zijn inderdaad prachtig, maar het kost u een flinke duit om er te komen. Wist u dat de Oosterschelde het grootste nationale park van het land is? En dat de Oosterschelde bekend staat om haar zeer schone water en grote biodiversiteit? Dat maakt camping Stavenisse op Tholen de ideale springplank om te gaan duiken in de Oosterschelde.

Ook voor een luxe vakantie is onze camping zeer geschikt

Bent u liever wat minder actief op vakantie en geniet u liever van de zon en het uitzicht? Ook dan zult u niets te kort komen bij camping Stavenisse op Tholen. Vanaf het terras van onze camping heeft u een prachtig uitzicht op de Oosterschelde en u kunt prima uw benen strekken op onze luxe kampeerplaatsen met een oppervlakte van maar liefst 300m2 per kampeerplaats. Daarna kuiert u op uw gemak naar de cafetaria waar u een van de vele lekkernijen uit de Oosterschelde kunt bestellen.

Contact bij vragen

Wilt u meer weten over de faciliteiten op onze camping? Dan helpen wij u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Hiervoor kunt u even bellen met camping Stavenisse via telefoonnummer 0166-692535. Ook voor hulp bij het reserveren van een kampeerplaats kunt u dit nummer bellen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bekijk ook:

[link aantal="3" output="inline"]

reserveren